BRAVE INFO 2019

Tegenover The Brave terrein is er parkeerruimte voor autos, tevens 5 minuten verder op, op de Bok de Korverweg bij het sportpark zijn er nog 392 parkeerplaatsen. Fietsen kan je kwijt op het festivalterrein. Parkeren is gratis.

KISS & RIDE

Tom Schreursweg 48

OPENBAAR VERVOER

Het festivalterrein is een half uurtje met GVB bus 21 vanaf Centraal Station/Prins Hendrikkade (t.h.v. de Westelijke Toegangsbrug). Uitstaphalte is de Aalbersestraat (bij de Lidl).

VANAF AMSTERDAM CS

Buslijn 21 (Centraal Station <-> Geuzeveld)  Uitstaphalte: Aalbersestraat20 mins lopen naar naar het festivalterrein Tevens  rijdt de ‘buurtbus’ van 13:00-16:00 richting het festival terrein vanaf de laatste busstop "Aalbersestraat"  (bij de lidl)  Enkel Ritje kost €2- (Neem kleingeld mee!)

VANAF AMSTERDAM SLOTERDIJK

Buslijn 61 (Station Sloterdijk <-> Slotervaart)Uitstaphalte: Aalbersestraat20 mins lopen naar naar het festivalterrein Tevens  rijdt de ‘buurtbus’ van 13:00-16:00 en terug van 23:00-00:00 Enkel Ritje kost €2- (Neem kleingeld mee!)

Ivm wijzigingen in de GVB routes is dat een langere loop geworden.  

NACHTBUS

Nachtbus 752 (righting Geuzenveld) Opstaphalte: Bushalte De Savornin Lohmanstraat

LOCATIE

OVER THE BRAVE

The Brave is een eendaags buitenfestival in Amsterdam. Het eerste festival in Nederland dat zich exclusief richt op singer/songwriters, indie en folk. Een DJ zul je er niet tegenkomen. Zaterdag 24 augustus 2019 vindt de 6e editie plaats in de Fruittuin van West.

OPENINGSTIJDEN

11:00h tot 03:00h.

KIDS

KIDS t/m 6 jaar mogen gratis mee naar binnen. Kids vanaf 6 t/m 12 jaar betalen 5.-

GELD

Er is op The Brave geen geldautomaat waar je contant geld kunt pinnen. Munten kunnen wel met PIN of cash geld afrekenen. 

OVER DE FRUITTUIN VAN WEST

Deze Amsterdamse boomgaard heeft een eigen overdekt restaurant en binnenplaats, gebouwd IN een heuvel. Ook de mainstage bevind zich IN (!) een heuvel (semi ondergronds dus maar toch in de open lucht). Daarnaast heeft het terrein tientallen hectaren fruitbomen en bouwen we een podium tussen de kersenbomen. De kampvuur sessies worden dit jaar nog grootser, langer, gezelliger.. Je kunt het je bijna niet voorstellen toch? Het is ook niet uit te leggen, zo mooi is het er. 

In The Cherry Gardens zullen semi-versterkte optredens plaats vinden. Siddhartha is de plek voor volledig akoestische sessies. 

OVER DE HORECA

Volledig biologische horeca.

Zelfs de kippen en varken die op het terrein rondlopen krijgen geen antibiotica in hun voeding!

TRANSPORT

Kom je met de auto, fiets of gebruik je de Kiss & Ride? Navigeer naar: 

Tom Schreursweg 481067 MC Amsterdam

PARKEREN

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Something on your mind? Email: crew@KABOEM.nu

THE BRAVE DRINK